Beskytt produktene dine med bobleplast

Den høye støtdempende kapasiteten til hver enkelt pute gjør bobleplast til et overlegen emballasjemateriale. Hver enkelt pute tåler et trykk på mer enn 1000N, avhengig av valg av filmmateriale. Varene får eksepsjonelt god beskyttelse mot støt og kompresjon. Dette gjelder også skjøre gjenstander der det ikke er behov for ekstra emballasjemateriale. Lag din egen beskyttende bobleplast på stedet – når du trenger det og tilpasset varene som skal pakkes.

 

bubbelplast

Plastboblene blir laget av to ruller plastfolie. Mellom disse lagene blåses det inn luft og boblene sveises etter skjøtene og perforeres. Den ferdige bobleplasten samles i en rull med stor diameter. Airpad som er vårt bobleplastsystem er beskyttet av verdensomspennende patenter.

Økonomiske og miljømessige fordeler med bobleplast

Det støtdempende beskyttende materialet til bobleplasten består av 99% luft og 1% film. Besparelsene sammenlignet med konkurrerende systemer er mellom 30% og 50%. Bobleplast er ren og støvfri og kan brukes på nytt. Når det kastes, gir det minimale mengder avfall – som også kan resirkuleres. Mindre materiale, lavere vekt og mindre behov for lagringsplass fører til lavere kostnader, betydelige besparelser og mindre miljøpåvirkning. Bobleplast er det økonomisk og miljøvennlige alternativet.

Diagrammet viser at Airpad-systemet gir 6,6 ganger mindre vekt enn pakkesystemer hvor papir brukes og halvparten av vekten for pakkesystemer med syrenchips.

Resultat: Bobleplast gir betydelig lavere fraktkostnader

Boblefolie som beskyttelses- og fyllmateriale

Bobleplast er et pakkemateriale for indre beskyttelse av produktet, støtdemping og fylling av ytre emballasje. Airpad, som er vårt merke for bobleplast, er et beskyttende og fyllende materiale som består av luftfylte puter og er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Putene er loddrette og horisontalt sammenføyd og viklet opp i store ruller. Skjøtene mellom puteradene er perforert i siden, slik at brukeren enkelt kan rive av lengden på putematerialet som trengs for beskyttelse og fylling.

Kontakt oss for råd om bobleplast

Hvis du er usikker på hvor mye bobleplast du trenger eller hvilken maskin som er mest egnet for å lage bobleplast til din bedrift, ikke nøl med å kontakte oss. Vi har over 60 års erfaring med problemløsning rundt emballasje og sikring av varer, som vi gjerne deler.