Polyesterband

Komplett profesjonelt banding

Fromm tilbyr også et stort utvalg av forbruksvarer som trengs for å samle alt fra en og samme leverandør. Kontakt oss for mer informasjon og et tilbud.

STARstrap ™ erstatter stropp av stål

Som en ledende produsent av kvalitetsverktøy og utstyr til forskjellige typer stropputstyr, har FROMM startet produksjonen av STARstrap ™ Polyesterstropper i våre nye fabrikker i Kölleda, Tyskland og i Santiago, Chile.

Den nye høyytelses polyesterstroppen

Polyesterbelter er preget av en enestående forlengelse og utmerket vedlikeholdt beltespenning, egenskaper som er avgjørende for en sikker beltemetode. Sammenlignet med stålstropper har polyesterstropper høy forlengelseskapasitet og absorberer derfor støt under transport og håndtering mye bedre enn stålstropper. Den høye forlengelseskapasiteten kompenserer for den lavere bruddstyrken til polyesterstrimlen og gjør det dermed mulig å erstatte stålstrimler med polyesterstrimler.

STARstrap ™ er produsert i høyteknologiske ekstruderlinjer i våre nye fabrikker som er utstyrt med maskiner for kvalitetskontroll og testing som sikrer en høy kvalitetsstandard.

FROMM produserer alle kommersielle beltedimensjoner med høy ytelse, noe som garanterer perfekte funksjoner for maskiner og verktøy. En omfattende lagerorganisasjon og en profesjonell logistikkvirksomhet betyr at FROMM raskt kan møte markedets behov.

Det moderne systemet med polyesterstropper gir mange fordeler

STARstrap ™ Polyesterstropper har utmerkede mekaniske egenskaper, f.eks. høy bruddstyrke, enestående forlengelse og utmerket vedlikeholdt beltespenning.

Disse egenskapene gir:

    • Høy støtdemping under støt under transport
    • Mindre kantskader på båndvarer
  • Beltspenningen opprettholdes i tilfelle pakken krymper under lagring eller transport.
  • STARstrap ™ Polyesterstropper som erstatter stålstropper tillater bruk av stropper med lavere bruddstyrke.
  • Lavere materialkostnad.
  • Mindre risiko for skade i tilfelle brudd på beltet sammenlignet med stålbånd.
  • Enklere og renere håndtering sammenlignet med stålbånd.

Sammenligning av støttedempingsfunksjonen

Video(r)
Nedladdningsbibliotek
Dokument
  • Environmental protection – what we do (pdf)
Vil du vite mer om Polyesterband?
Hvis du er interessert i å motta mer informasjon eller et tilbud, fyll ut skjemaet nedenfor, så hører vi fra deg innen kort tid.