Sikrede varer over hele verden

FROMM Holding AG utvikler og produserer en komplett serie emballasjemaskiner og utstyr for emballasje, og palletering av industrivarer, f.eks. stroppeverktøy, strekkfilmemballasjemaskiner for paller og Airpad-systemet for beskyttelse og fylling av materiale.

I et vellykket spor

Det familieeide selskapet ble grunnlagt i 1947 og har i dag en omsetning på 150 millioner euro, har 700 ansatte over hele verden i 25 datterselskaper i Europa, Nord- og Sør-Amerika, Sør-Afrika og Asia, og flere spesialiserte partnerbedrifter og distributører. Dette er en garanti for effektiv service og assistanse til våre kunder. Tradisjonelle verdier som kontinuitet, uavhengighet og pålitelige kvalitetsprodukter styrer den felles bedriftspolitikken og står for selskapets suksess i flere tiår.

Forskning og utvikling

På vår forsknings- og utviklingsenhet utvikler ingeniører med lang erfaring kontinuerlig nye teknologier og produkter ved hjelp av datamaskiner med den nyeste 3D-CAD-programvaren. Testprosedyrer og utstyr oppdateres kontinuerlig og garanterer anerkjente høye kvalitetsstandarder for FROMM-produkter.

Produksjon av verktøy og maskiner

Produksjonen av FROMMs produkter foregår døgnet rundt. Høykvalifiserte spesialistlag produserer FROMM-produktene ved hjelp av datamaskinstyrte maskiner som oppfyller våre høye kvalitetskrav. Alt verktøy og maskiner testes før levering fra fabrikken. FROMM har ISO 9001-sertifisering.


Produksjon av polyesterbånd og film

I den nye fabrikken for STARstrap polyesterstrimler produseres disse i høyteknologiske ekstruderlinjer av den nyeste modellen. Disse polyesterstroppene garanterer høykvalitetsstandard og emballasjeløsninger med verktøy og salgsautomater fra FROMM. Den nye produksjonen er sertifisert iht ISO 9001 og ISO 14000.

Alle typer film til airpad kollisjonsputene er produsert i ekstrudere. Denne spesielle filmen garanterer høy lastekapasitet for den enkelte kollisjonsputen. Fabrikken er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14000.


PET-resirkulering

FROMMs gjenvinningsfabrikk produserer høykvalitets basismaterialer, plastmasse og regranuler for produksjon av plaststrimler, plastfolie, tekstiler og nye PET-flasker. Dette betyr at FROMMs PET-produkter kan oppfylle de strengeste, økologiske kravene. Fabrikken er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001.