Strekkfilm

Våre strekkfilmmaskiner er designet for å tåle høy arbeidsbelastning, og de spesielt utvalgte komponentene minimerer vedlikehold.

Til alle som vil strekke filming av pallene sine på en god måte, kan vi si.

“Begynn å beregne besparelsene dine nå.”

Automatisering av strekkfilm fra Octomeca

Octomeca har vært en del av Fromm-gruppen siden 2017. Octomeca spesialiserer seg på emballasje og strekkfilmmaskiner. Gjennom årene har det blitt utviklet løsninger for møbelindustrien, byggebransjen, treindustrien, stålindustrien, papirindustrien og logistikk. Ved å basere maskinene på en modulær plattform, tillates fleksibilitet som passer de fleste segmenter.
Les mer om Octomeca Strekkfilmautomatikk

Strekkfilm av høy kvalitet

Når det gjelder selve strekkfilmen, er det slik at jo høyere kvaliteten på strekkfilmen er, desto lavere vil kostnadene være i det lange løp. Det høres motstridende ut, men det er faktisk sant. Hvis riktig maskin brukes i applikasjonen, kan vi bevise at jo høyere kvaliteten på strekkfilm er, desto lavere er kostnaden for strekkfilm en pall. Generelt forekommer brudd på billig strekkfilm oftere, noe som absolutt betyr at mer strekkfilm forbrukes for å få god stabilitet når du strekker film av pallene dine.

Kontakt oss for råd om strekkfilm

Hvis du er usikker på hvilken strekkfilm du trenger eller hvilken maskin som passer best for din virksomhet, ikke nøl med å kontakte oss . Vi har over 60 års erfaring med problemløsning rundt emballasje og sikring av varer, som vi gjerne deler.