Stålbånd

Båndverktøy og stroppemaskiner for stålstropper

Vi har et stort utvalg av stålbåndverktøy for alle behov (pneumatiske, elektriske og manuelle) samt semi- eller helautomatiske stroppesystemer. Det vil si alt du trenger i stroppeverktøy, tilbehør og forbruksvarer for stropping med stålremmer.

Kontakt oss for råd om stålbånd

Hvis du er usikker på hvilken stålbånd du trenger eller hvilken stroppemaskin som passer best for din virksomhet, ikke nøl med å kontakt oss. Vi har over 60 års erfaring med problemløsning rundt stålbånd, som vi gjerne deler.

    Varianter for lukking av stållistene

    Stålbånd med kuttelukking

    Våre verktøy for stålbånd med kuttelukking er spesielt ideelle for stålbånd av flate pakker, f.eks. paller, hekker, baller og alle typer pakker. Både stropper av normal kvalitet og stropper med høy styrke kan brukes. Ingen separate metallpakninger er nødvendige for avskjæringslukkingen. Gjennomsnittlig bruddstyrke for lukkingen utgjør omtrent 80% av stroppens strekkfasthet. Det er en ekstremt pålitelig metode for stålbånding og tillater en reduksjon av de totale båndkostnadene med ca. 10%.

    Stålbånd med tetningslukking

    Verktøyene for stålbånd med tetningslukking er designet for runde gjenstander og for varer med lite område. Det eneste unntaket er den manuelle beltestrammeren A301 som brukes i kombinasjon med den manuelle lukkestangen A412 og som er spesielt designet for store flate pakker, beltet er veldig stort. Lukkingen gjøres med en separat metalltetning. Takket være den perfekte utformingen av håndtaket på tetningsstangen, kan tetningen påføres uten anstrengelse. Den dobbeltsnittede tetningen har en gjennomsnittlig tetningsstyrke på opptil 75%.